Vacatures

Talentvolle verkoper fulltime - Multicopy Schiedam

Multicopy bestaat bijna 45 jaar en is al lang niet meer de copyshop van weleer. Vernieuwend zijn we echter altijd gebleven. Nu als Multicopy The Communication Company. We leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiediensten aan het MKB. Van gepersonaliseerde direct mailings tot apps; van banners en vlaggen tot complete beursstands; van websites tot huisstijldrukwerk; van syllabi tot promotionele artikelen en van bedrijfskleding tot… 

We doen dat met zo'n 70 vestigingen voor meer dan 50.000 bedrijven. En we willen door blijven groeien. In kwaliteit, in imago en natuurlijk in omzet. Voor onze vestiging in Schiedam zoeken wij daarom een  

talentvolle verkoper met ambities m/v  

Hij/zij is enthousiast en heeft veel energie. Met kennis van communicatie en affiniteit met het MKB. Een vechter die succes kan maken en delen. Commercieel sterk, maar ook betrokken bij klant en werkgever. Een kei die ook een team kan inspireren mede door zelf het goede voorbeeld te geven. Communicatief, inspirerend en resultaatgericht. Iemand die vanaf de allereerste dag respect afdwingt bij klanten en collega's. 

Taken en activiteiten  

Als acccountmanager leid je de groei van de relatie en omzet met bestaande klanten en voeg je vooral veel nieuwe relaties voor Multicopy The Communication Company toe. Kerntaak is om te allen tijde te zorgen dat doelen worden gehaald, de klanttevredenheid hoog is en de bedrijfsnormen worden geleefd en geëerd ten dienste van het bedrijfsbelang en de te behalen doelen.  

Meer specifiek zijn dit je basistaken en -activiteiten: 

 • De toegewezen bestaande klanten beheren en zorgen dat deze in omzet groeien door cross sell te stimuleren.
 • Meedenken, uitwerken en uitvoeren van acquisitie- en verkoopplannen om nieuwe wensklanten toe te voegen aan de klantendatabase.
 • Zorgen dat je salesactiviteiten en je noodzakelijke pijplijnen (geboekte afspraken/verkoopgesprekken/offertes/orders op het juiste niveau zijn om omzetdoelstellingen te halen.
 • Wekelijks je sales forecasts in bedragen en productgroepen voor je bestaande en nieuwe klanten bijhouden zodat verwachte omzet en orders bij klanten en prospects kunnen worden besproken.
 • In samenwerking met de ondernemer en de binnendienst de klanten goed verdelen en bewerken zodat alle bedrijven die voldoen aan de criteria om te willen bedienen, ook de aandacht krijgen die hier bij hoort. 

Functievereisten  

 • MBO+/HBO niveau door opleiding en/of werkervaring.
 • Minimaal 2 jaar B2B verkoopervaring in een dienstverlenende branche zoals communicatie, financiële diensten, HR diensten of ICT diensten en producten.
 • Aantoonbare 'new business' omzetresultaten van minimaal € 100.000,- aan MKB bedrijven van diensten en producten.
 • Goede acquisitievaardigheden en gewend om telefonisch en persoonlijk nieuwe klanten te werven via warme acquisitie, social selling en canvassen.
 • Jij bent oplossingsgericht en vindt manieren om klanten te helpen en je targets te halen.
 • Ervaren in accountmanagement: goed in het uitbouwen van bestaande relaties binnen het MKB zodat omzet van bestaande klanten goed stijgt door accountmanagement.
 • Je kunt goed met druk omgaan om de KPI's te halen: 40 afspraken per maand die uiteindelijk leiden tot een groep van 120 vaste klanten die per jaar € 150.000,- omzet bij je doen door jouw salesactiviteiten. 
 • Daarnaast ben je woonachtig in of in de buurt van Schiedam.   

Heb je de ambitie om samen met ons de schouders eronder te zetten, solliciteer dan meteen met je motivatie en cv!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentie: SF2-Schiedam verkoper

Contactpersoon: Edgar Otte

Telefoonnummer: 078-639 50 50

Multicopy Schiedam