Quality Contact

Een nieuw gezicht waarmee we sterk de toekomst in gaan

Quality Contact is een landelijk opererende coaching- en trainingsorganisatie die het maximale wil halen uit managers, leiders en ondernemers. Oprichters Marlies en Reinier van der Putten vonden het na 20 jaar wel eens tijd om kritisch te kijken naar het imago, de positionering en de uitstraling van het bedrijf.

Samen met Multicopy werd een compleet vernieuwde identiteit ontwikkeld welke in alle facetten van Quality Contact is terug te zien. Zo verzorgde Multicopy o.a. een nieuw logo , beachvlaggen , beurs- en presentatiematerialen , bedrukte kartonnen statafels, waterflesjes en pepermundoosjes , briefpapier enveloppen en visitekaartjes , een nieuwe website en nog veel meer...

Marlies en Reinier zijn erg blij met de nieuwe uitstraling. "Multicopy verraste ons met een totaalaanpak en heeft Quality Contact een uitstraling weten te geven die past bij onze ambitie. De nieuwe huisstijl raakt ons enorm. We werden er zelfs door ontroerd. We hebben zo hard gewerkt de afgelopen jaren, en dit is het zichtbare resultaat."

Ik wil graag een Refresh Gesprek