Vacatures

Open sollicitatie - Productiemedewerker

Multicopy The Communication Company is breed gespecialiseerd in communicatieoplossingen. Je kunt bij ons terecht voor het bedenken, produceren en plaatsen van marketing- en communicatiematerialen en ook voor digitale communicatiemiddelen zoals e-mailings en websites.

Veel mensen kennen ons nog uit de tijd dat Multicopy een kopieerwinkel was, maar dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig richten wij ons uitsluitend op communicatie voor MKB bedrijven. Wij bieden one-stop-shop op verschillende expertises zoals vormgeving, print, sign en online maar ook voor promotionele artikelen, direct mail en beurs- en eventcommunicatie.

Met meer dan 60 vestigingen in heel Nederland zijn we altijd wel op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben jij een energieke productiemedewerker dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wie ben jij?

  • Je bent stressbestendig, flexibel, kwaliteitsgericht en representatief.
  • Je hebt affiniteit met onze producten en bent bereid je kennis hierover uit te breiden.
  • Je bent in staat lichamelijk zwaar werk te doen en beschikt over een gezonde portie humor.

In de veelzijdige functie van Productiemedewerker werk je met de modernste technieken en de nieuwste printers. Je ondersteunt je collega's met de algehele productie en afwerking van de verschillende producten die o.a. variëren van visitekaartjes tot beurswanden.

Wat vragen we?

  • Minimaal MBO werk en denkniveau.
  • Een daadkrachtige persoonlijkheid.
  • Een nauwkeurige en secure werkwijze.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we?
Een zeer afwisselende baan in een dynamisch bedrijf met een leuk team. Uiteraard bieden we je een salaris conform de Grafimedia-cao.

Heb je interesse om samen met ons de schouders eronder te zetten? Solliciteer dan via de button en stuur ons jouw motivatie en complete cv! 

Referentie: Open sollicitatie productiemedewerker

Contactpersoon: Maarten van der Velden

Telefoonnummer: 020-550 6000

Logo