Vacatures

Open sollicitatie - Accountmanager

Multicopy The Communication Company is breed gespecialiseerd in communicatieoplossingen. Je kunt bij ons terecht voor het bedenken, produceren en plaatsen van marketing- en communicatiematerialen en ook voor digitale communicatiemiddelen zoals e-mailings en websites.

Veel mensen kennen ons nog uit de tijd dat Multicopy een kopieerwinkel was, maar dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig richten wij ons uitsluitend op communicatie voor MKB bedrijven. Wij bieden one-stop-shop op verschillende expertises zoals vormgeving, print, sign en online maar ook voor promotionele artikelen, direct mail en beurs- en eventcommunicatie.

Met meer dan 60 vestigingen in heel Nederland zijn we altijd wel op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben jij een gedreven accountmanager dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

De functie
Als accountmanager staat de klant centraal in alles wat je doet. Jij weet precies wat er speelt in jouw netwerk en je weet effectief de vertaalslag te maken van contact naar orders. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en voor bestaande klanten die je bedient op basis van hun behoefte m.b.t. marketing en communicatie. Samen met de rest van het team in een vestiging zorg je voor het succes van de klanten en het vergoten van de omzet. Word jij hier enthousiast van? Dan komen we graag met je in contact.

Meer specifiek zijn dit je basistaken en -activiteiten:

  • Het aangaan van nieuwe klantrelaties (new business) en zichtbaar zijn in het netwerk van MKB bedrijven in Diemen.
  • Het behouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties in resultaat en dienstverlenging.
  • Het opstellen en bijsturen van jouw verkoopplanning en het rapporteren van verkoopresultaten.
  • Het signaleren en actief opvolgen van kansen in de markt.
  • Wekelijks je bijdrage leveren in het commercieel overleg.
  • Actief deelnemen aan verkooptrainingen, kennisbijeenkomsten en het SalesForum van het landelijke netwerk van Multicopy-verkopers.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste persoonlijkheid die bruist van de energie. Je hebt kennis van communicatie en affiniteit met de diensten die Multicopy The Communication Company aanbiedt. Een vechter die succes kan maken en delen. Commercieel sterk, maar ook betrokken bij klant en werkgever. Een kei die een team kan inspireren mede door zelf het goede voorbeeld te geven. Communicatief, inspirerend en resultaatgericht. Iemand die vanaf de allereerste dag respect afdwingt bij klanten en collega's.

Wanneer je jezelf in bovenstaande herkent dan maken wij graag kennis met jou. 

Wat bieden we?
Een zeer afwisselende baan in een dynamisch bedrijf met een leuk team. Uiteraard bieden we je een salaris conform de Grafimedia-cao.

Heb je interesse om samen met ons de schouders eronder te zetten? Solliciteer dan via de button en stuur ons jouw motivatie en complete cv! 

Referentie: open sollicatie accountmanager

Contactpersoon: Maarten van der Velden

Telefoonnummer: 020 550 6000

Logo