Vacatures

Ondernemers gezocht! - Multicopy Nederland

Hoeveel verandering kunt u nog aan?

De tijden lijken te blijven veranderen. In de grafische wereld, maar ook in die van communicatie. Het is niet gemakkelijk alle veranderingen bij te houden, laat staan ze voor te zijn om als ondernemer maximaal succesvol te zijn en te blijven.

Multicopy The Communication Company heeft verandering, vernieuwing en proactief ondernemerschap in het DNA. Al 46 jaar leven we van de verandering. We pakken kansen, spelen in op trends en verbreden continu ons dienstenpakket. Met slimme marketing, gedegen opleiding, zorgvuldig geselecteerde business partners en de persoonlijke support die u als ondernemer in veranderende tijden nodig hebt.

Misschien wel het beste nieuws voor u: wij zoeken weer ondernemers. Op veel plekken in Nederland. Ondernemers met een bestaand grafisch- of communicatiebedrijf. Maar ook startende ondernemers met de nodige bagage, kennis en affiniteit met communicatie en het MKB.

Wordt het geen tijd om uw toekomst weer in eigen hand te nemen? Een telefoontje met Annette Dales (020-550 60 00) of een mail aan a.dales@multicopy.nl is uw eerste stap. Praten kan nooit kwaad. Zeker als het over uw eigen kansen gaat. 

Referentie: Ondernemers gezocht

Contactpersoon: Annette Dales

Telefoonnummer: 020-550 6000

Ondernemers gezocht