Nieuws

Nieuws van Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company heeft regelmatig nieuws over nieuwe diensten, producten, mensen, vestigingen en klanten. Hieronder leest u de laatste nieuwsberichten.

Multicopy terug in Noord-Limburg

Multicopy terug in Noord-Limburg

09-04-2018 | Almere/Venray

Multicopy The Communication Company is weer helemaal terug in Noord-Limburg. Robert Gijsbers, tevens ondernemer van Multicopy Nijmegen, zal nauw gaan samenwerken met NLW Groep om deze maand en in de vertrouwde omgeving van het bedrijvencentrum van NLW Groep in Venray een Multicopy-vestiging te starten.

Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten wint hoofdprijs Multicopy Quiz

Knottenbelt en Kwakman Strafrechtadvocaten wint hoofdprijs Multicopy Quiz

26-03-2018 | Almere

De meeste Nederlanders kennen Multicopy nog als dé sneldrukker en copyshop sinds 1972. Maar als Multicopy The Communication Company doen ze veel meer. Reden voor een Quiz die online en in print werd gehouden onder de zakelijke klanten.

Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemers van het jaar 2017

Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemer van het jaar 2017

23-01-2018 | VIANEN

Tijdens de 22 ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot Franchisenemers van het Jaar 2017. Peter en Erika Moes hebben twee vestigingen van Multicopy The Communication Company in Lelystad en Almere.

 

 

MultiPrint Ede wordt Multicopy The Communication Company

MultiPrint wordt Multicopy Ede

02-03-2017 | Ede

 

Robert Levöleger, eigenaar van Multicopy Apeldoorn, heeft in Ede het grafische bedrijf MultiPrint Ede overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Multicopy The Communication Company | Ede maar met behoud van het bekende en ervaren team medewerkers.

 

Loes de Bie (Multicopy Rotterdam Centrum) Ondernemer van het Jaar 2016

Loes de Bie Onderneme van het Jaar 2016

24-01-2017 | VIANEN

Tijdens de 21 ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is Loes de Bie uitgeroepen tot de Franchisenemer van het Jaar 2016. Loes de Bie heeft haar vestiging van Multicopy The Communication Company in Rotterdam Centrum.