Nieuws

Nieuws van Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company heeft regelmatig nieuws over nieuwe diensten, producten, mensen, vestigingen en klanten. Hieronder leest u de laatste nieuwsberichten.

Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemers van het jaar 2017

Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemer van het jaar 2017

23-01-2018 | VIANEN

VIANEN, Tijdens de 22 ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot Franchisenemers van het Jaar 2017. Peter en Erika Moes hebben twee vestigingen van Multicopy The Communication Company in Lelystad en Almere.

 

 

MultiPrint Ede wordt Multicopy The Communication Company

MultiPrint wordt Multicopy Ede

02-03-2017 | Ede

Robert Levöleger, eigenaar van Multicopy Apeldoorn, heeft in Ede het grafische bedrijf MultiPrint Ede overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Multicopy The Communication Company | Ede maar met behoud van het bekende en ervaren team medewerkers.

Loes de Bie (Multicopy Rotterdam Centrum) Ondernemer van het Jaar 2016

Loes de Bie Onderneme van het Jaar 2016

24-01-2017 | VIANEN

Tijdens de 21 ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is Loes de Bie uitgeroepen tot de Franchisenemer van het Jaar 2016. Loes de Bie heeft haar vestiging van Multicopy The Communication Company in Rotterdam Centrum.

Multicopy afstandsponsor Businessrun

Multicopy afstandsponsor Businessrun

25-08-2016 | Apeldoorn

De Businessrun van de Centraal Beheer Midwinter Marathon gaat in het vervolg verder onder de naam Multicopy Businessrun . Multicopy The Communication Company is vanaf aankomende editie (5 februari 2017) voor drie jaar sponsor van deze bedrijvencompetitie. 

 

Multicopy sterker terug in de regio Tilburg als Multicopy The Communication Company

Multicopy Tilburg Leerfabriek

12-07-2016 | Tilburg

Multicopy is weer terug in de regio Tilburg. Multicopy The Communication Company | Tilburg is gevestigd in de leerfabriek in Oisterwijk.