Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company

Multicopy is een voorbeeld van de kracht van samenwerking. De grafische markt heeft het de laatste jaren erg moeilijk gehad, maar MultiCopy heeft zich juist verbreed. Met nieuwe diensten passen formule en vestigingen zich in rap tempo aan de veranderende tijden en markten aan.

UNIEKE POSITIE

Van design tot direct mailings; van promotionele campagnes tot crossmedia-oplossingen; van sign, autoreclame en complete beurspresentaties tot huisstijl beheer- en besteloplossingen. Maar ook promotionele artikelen en -kleding, websites en veel meer. Het zijn allemaal diensten die Multicopy The Communication Company biedt naast offset- en digitaal drukwerk. Deze toegevoegde communicatiewaarde geeft Multicopy een unieke positie tussen de traditionele concurrentie in de lokale markten.

Multicopy The Communication Company is in bijna 50 jaar een heel sterk merk geworden. Met zo'n 60 vestigingen, ruim 50.000 zakelijke klanten in het mkb, een solide Top 10 positie onder de grootste grafische bedrijven van Nederland en met een uitmuntende reputatie. In de komende jaren willen we het aantal vestigingen in Nederland uitbreiden. Ook zoeken we voor sommige vestigingen een nieuwe ondernemer die een bestaande vestiging wil overnemen.

Kijk hier hoe verrassend veelzijdig Multicopy The Communication Company is:

Neem contact met mij op