Multicopy opent vestiging in De Telefooncentrale | Multicopy Zwolle

Nieuws

Multicopy opent vestiging in De Telefooncentrale

ALKMAAR, 11 september 2020. Multicopy The Communication Company | Alkmaar opent op 11 september haar deuren in De Telefooncentrale van Alkmaar. Een creatief en inspirerend communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten. 

Ondernemers Roland en Sharon Karsten zijn al meer dan twintig jaar actief in de regio met de Multicopy-vestiging in Heerhugowaard.

Roland: "We werken al veel voor bedrijven en instellingen in Alkmaar, maar we wilden ons graag écht onder de Alkmaarse ondernemers begeven en hen tegelijkertijd meer bieden. Daarom openen we in De Telefooncentrale een inspiratieruimte. Bedoeld om te inspireren en onder het genot van een kop verse koffie te sparren over alle mogelijkheden." 

Breed aanbod

Samen met hun medewerkers leveren Roland en Sharon verrassende en passende communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven en (overheids)instellingen in de regio.

Sharon: "Iedereen kent ons misschien van het ontwerpen en produceren van diverse communicatiematerialen, zoals flyers, brochures, posters en direct mailings. Maar we zijn veelzijdiger dan dat. Zo coördineren we ook de interne en externe communicatie binnen bedrijven. En organiseren we Refresh Talks. Tijdens deze bijeenkomsten delen we onze kennis en geven we deelnemers praktische communicatiehandvatten die direct toepasbaar zijn binnen hun organisatie."

Refresh Gesprek

Roland: "Communicatie begint wat ons betreft met luisteren. Daarom nodigen we iedereen, die met een frisse blik naar zijn communicatie wil kijken, uit voor een één-op-één-gesprek. En gaan we terug naar de kern. Wat is je uitdaging, je doel? Wij maken vervolgens de vertaalslag naar verrassende communicatieoplossingen en passende communicatiematerialen."

Sharon vult aan: "Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren." 

Opening

Met ingang van 11 september is Multicopy The Communication Company | Alkmaar te vinden in De Telefooncentrale aan de Koelmalaan 350 (unit 0.04), 1812 PS in Alkmaar.

Je bent er altijd welkom tussen 9.00 en 17.00 uur.

 

Nieuws Afbeelding