Over Ons

Multicopy Lansingerland: binnenkort bij u in de buurt

Met maar liefst twintig jaar ervaring als Multicopy Capelle/Rotterdam Oost zullen wij ons binnenkort ook in Lansingerland vestigen. Met een communicatiecentrum dat barst van de inspirerende en creatieve voorbeelden. Want toen wij in 1999 begonnen waren we nog voornamelijk een druk- en printbedrijf, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround communicatiebedenker.

We ontwikkelen complete crossmediacampagnes, integreren sign met design, maken persoonlijke direct mailings, websites, promotionele campagnes en meer. Allemaal om uw onderneming de grootsheid te geven die ze verdient. Met ons hele team staan we voor u klaar om uw doelen zo snel, efficiënt en effectief mogelijk te realiseren.

Totdat we een locatie in Lansingerland hebben geopend, zijn we u graag van dienst vanuit Multicopy Capelle/Rotterdam Oost waarbij u gebruik kunt maken van onze gratis haal- en brengservice.

Wilt u een keer praten over uw wensen en de mogelijkheden die wij u als Multicopy The Communication Company kunnen bieden? Neemt u dan contact met mij op via 010-258 09 55 en dan kom ik graag naar u toe.

Met vriendelijke groet,

Pouria Taghavi

PS Kijk hier hoe verfrissend vernieuwend Multicopy The Communication Company | Lansingerland is:

Over ons 1

Over ons 2

Uw locatie


Dalkruidbaan 1
2908 KC Capelle aan den IJssel
KvK: 24297880

OpeningstijdenMa t/m vr: 8.00 - 17.30 uur