Lokaal ondernemerschap

Lokaal ondernemerschap

Het succes van franchising ligt in de combinatie van krachtig lokaal ondernemerschap en een bewezen sterke formule. Twee elementen die elkaar versterken en leiden tot daadkrachtige resultaten. Ondernemer en formule blijven zich ontwikkelen in de kracht van het samenwerken. Zo is er een solide basis voor een succesvolle samenwerking.

MEERWAARDE

Elke ondernemer weet wat hij/zij wil. Daarom moeten onze franchisenemers elke dag opnieuw ervaren dat Multicopy The Communication Company meerwaarde biedt. Van merknaam tot concept; van service tot aan innovatie; van marketing tot aan salessupport; van inkoop tot aan visie en strategie. Met een beter rendement als blijvend voordeel voor de franchiseondernemer.

Dat blijvende voordeel zit ook door het ondernemerschap van onze franchisenemers. Bij Multicopy geloven we in de kracht van het individuele ondernemerschap en ben je echt baas in je eigen bedrijf. Je beslist zelf met wie je samenwerkt, hoe je met je klanten werkt en er is geen sprake van grootschalige verplichte winkelnering vanuit de franchisegever.

Het is ons doel om elke franchiseondernemer succesvol te laten zijn in zijn/haar lokale markt. Jouw succes is ons succes. Elke ondernemer moet een bedrijf op kunnen bouwen dat naast werkplezier ook zakelijk succes oplevert. Vandaag, volgende maand en volgend jaar.

Ruim 40 ondernemers in ons netwerk ervaren dit succes al. Want onze klanten weten dat Multicopy altijd dichtbij en benaderbaar is, het contact ook met de ondernemer zelf mogelijk is, dat we letterlijk veel te bieden hebben op het gebied van communicatie en dat we klantgerichter werken dan welk communicatiebedrijf dan ook.

Dat kan alleen als de ondernemer even ambitieus is als wijzelf. Wij willen het altijd beter doen dan individuele bedrijven in dezelfde markten. Wij kunnen aantonen dat ons dat erg goed lukt. Juist ook in tijden die moeilijker zijn voor ondernemers. Wij leggen voor jou de cijfers graag naast elkaar.

De kracht van de keten zie je goed terug tijdens de jaarlijkse Multicopy Conventie. Met deze sfeerimpressie krijg je een beeld van hoe deze dag vol kennis, inspiratie, verbinding en feest eruitziet:

Neem contact met mij op