Vacatures

Junior verkoper – Multicopy Capelle aan den IJssel

Ben jij een junior verkoper met LEF?

Wie zijn wij?
Multicopy is al lang niet meer de copyshop van weleer. Vernieuwend zijn we echter altijd gebleven. Nu als Multicopy The Communication Company. We leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiediensten aan organisaties in verschillende branches. Van gepersonaliseerde direct mailings tot apps; van banners en vlaggen tot complete beursstands; van websites tot huisstijldrukwerk; van syllabi tot promotionele artikelen en van bedrijfskleding tot…

Voor Multicopy Capelle/Rotterdam Oost zijn wij op zoek naar een

Junior Verkoper met LEF!

Je hebt oprechte interesse in onze klanten en je weet van elk contactmoment iets moois te maken. Hierbij wacht je niet tot de klanten naar jou toe komen, maar je neemt zelf het initiatief. Je bent een energieke persoonlijkheid die het lef heeft om overal aan te bellen om er op een positieve manier voor te zorgen dat heel zakelijk Lansingerland weet dat ze voor de beste communicatieoplossingen bij Multicopy moeten zijn.

De ideale kandidaat :

  • Durft buiten bestaande kaders te treden, is gedreven, creatief en proactief
  • Beschikt over humor, optimisme en realistisch opportunisme
  • Heeft Mbo+/hbo niveau
  • Is klantgericht en slagvaardig
  • Heeft en werkt aan een actief netwerk
  • Beheerst de Nederlandse taal goed
  • Woont in (de buurt van) Capelle aan den IJssel
  • Is in bezit van rijbewijs B

Wij bieden…
Een prettige, dynamische werkomgeving waarin continu wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technieken en technologie. Je krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om je tijd en werkzaamheden in te delen en jezelf te ontwikkelen, maar daar vragen we wel commitment en inzet voor terug. We bieden een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en… doorgroeimogelijkheden in een organisatie met ambitie. Als die ambitie ook bij jou volop aanwezig is, dan maken wij graag kennis met jou!

SOLLICITEREN?
Bij interesse vragen wij jou om te solliciteren door een CV met motivatiebrief te sturen. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling met zowel een CV als een motivatiebrief.

MEER INFORMATIE?
Nieuwsgierig geworden, maar toch nog vragen? Dan willen we je vragen om niet te bellen, maar om een  e-mail te sturen naar administratie@capelle.multicopy.nl met als onderwerp 'Sollicitatie junior verkoper'.  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Referentie: Junior Verkoper

Contactpersoon: Pouria Taghavi

Telefoonnummer: 010-258 09 55

Capelle