Vacatures

Grafisch medewerker - Multicopy Harderwijk

Voor onze vestiging in Harderwijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en productieve grafisch medewerker , bij voorkeur met dtp-ervaring.

Je taken bestaan onder andere uit de voorbereiding van digitale documenten, het aansturen van de printers, het afwerken van de producten (o.a. snijden, binden, lamineren, enz.) en licht dtp-werk, afhankelijk van jouw kennis.

Voor deze afwisselende en veelzijdige functie zijn we op zoek naar iemand die stressbestendig, flexibel en kwaliteitsgericht is. Je probeert telkens de verwachtingen van de klant, maar ook die van jezelf te overtreffen. Daarnaast heb je affiniteit met onze producten en ben je bereid je kennis hierover uit te breiden.

Je werkt zelfstandig, maar ook goed in teamverband. We werken met een klein team van 4 mensen. Naast dat je goed bent in je werk vinden we het ook heel belangrijk dat je bijdraagt aan een goede sfeer.

Multicopy Harderwijk is een zelfstandige onderneming binnen een landelijk netwerk van Multicopy-vestigingen. Onze opdrachten zijn zeer gevarieerd.

Is deze functie echt wat voor jou? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs!

Referentie: Grafisch medewerker

Contactpersoon: Peter Rotering

Telefoonnummer: 0341-41 90 86

Harderwijk