EK Voetbal

Wie verras jij met een EK Thuiscafé Pakket?

Heb jij ook zo’n zin in een ouderwets feestje? Of je nu wel of niet van voetbal houdt, als het oranje elftal speelt is de sfeer altijd goed. De vlaggetjes in de cafés en op straat, versierde auto’s, oranje snacks in de supermarkt en mensen – groot en klein – in oranje outfits en met schmink op de wangen... Het brengt ons gezelligheid. 

Het ziet ernaar uit dat we het EK Voetbal dit jaar anders zullen beleven. Niet in het café, bij vrienden of op de tribune, maar thuis voor de eigen buis. En toch kun je ervoor zorgen dat het thuis een feestje wordt. Met het EK Thuiscafé Pakket. Verras je medewerkers of klanten met dit feestelijke pakket. In welke vorm dan ook!

Gepersonaliseerd met naam of alleen een bedrijfslogo. Met of zonder bier, serpentine of vlaggetjes. Met één of meerdere promotionele artikelen, of andere artikelen zoals een T-shirt of petje. We maken er graag een compleet pakket van dat past bij jouw bedrijf, doelgroep en budget. Neem contact met ons op, dan gaan we voor je aan de slag!

Wedstrijdschema’s

Uiteraard kunnen we je ook wedstrijdschema’s voor je verzorgen. Helemaal in de huisstijl van je bedrijf of in voetbalsfeer met alleen het logo. Op A3 of A4 formaat of als een klein boekje zodat het gemakkelijk mee kan worden genomen in een binnenzak, portemonnee of telefoonhoesje. Of wil je een schema op grootformaat? Of het speelschema gepersonaliseerd met de naam van elke medewerker? Ook dat is geen enkel probleem. We helpen je graag om je bedrijf tijdens het EK Voetbal voor het voetlicht te brengen!

Een voorbeeld

Wil je weten wat voor materialen we bijvoorbeeld kunnen leveren? Los of als onderdeel van het Thuiscafé Pakket? Bekijk dan deze video: