Vacatures

Commercieel Directeur - Multicopy Nederland

Multicopy The Communication Company is al sinds 1972 marktleider in druk-, print- en communicatiediensten voor het MKB. Met meer dan 50.000 zakelijke klanten en bijna 70 franchisevestigingen is Multicopy met recht de communicatiepartner van kleine en middelgrote ondernemingen.

Multicopy The Communication Company is onderdeel van het Amerikaanse Franchise Services, Inc. met formules als Sir Speedy, TeamLogic IT, PIP e.a.

Wij zoeken een charismatische en ervaren

COMMERCIEEL DIRECTEUR

De Commercieel Directeur is lid van het managementteam en initieert, implementeert en begeleidt de verkoopstrategie en -activiteiten van de franchisenemers. Hij/zij ziet kansen in de markt en zorgt ervoor dat de ondernemers die met beide handen aangrijpen.

De Commercieel Directeur geeft sturing aan het commerciƫle beleid, aan training en motivatie van verkopers en franchisenemers en weet het uiterste te halen uit mensen. Hij/zij heeft bij voorkeur ervaring opgedaan in commercieel- en ondernemerssupport bij een dienstverlenende organisatie. Bij voorkeur een franchisegever, zodat hij/zij met kennis en autoriteit zelfstandige franchiseondernemers met raad en daad terzijde kan staan.

De Commercieel Directeur geeft invulling aan een van de belangrijkste rollen die wij als franchisegever aanbieden: actieve verkoopondersteuning. Met de uitbreiding van de diensten die Multicopy The Communication Company biedt, staat sales steeds meer in het teken van communicatieadvies aan de MKB relaties van Multicopy-vestigingen. In deze transitie zal de Commercieel Directeur een actieve rol vervullen.

De man of vrouw die we zoeken is een commercieel talent, een netwerker, is innemend maar ook strikt en duidelijk. Kent de behoeften van ondernemers en heeft respect voor hen. Hij/zij steunt de franchisenemers met passie en
volledige betrokkenheid.

De ideale Commercieel Directeur heeft aantoonbare ervaring, is bekend met het MKB en heeft affiniteit met het brede scala aan communicatiediensten dat Multicopy The Communication Company aanbiedt. Hij/zij is een leider die intern en extern respect afdwingt.

Multicopy biedt naast een veelzijdige werkomgeving een salaris met de emolumenten die passen bij de zwaarte van de functie. Training zal plaatsvinden in zowel Nederland als de Verenigde Staten.

Herkent u zich in dit profiel? Stuur dan uw motivatie met uitgebreid cv aan Annette Dales, Algemeen Directeur, Multicopy The Communication Company, Transistorstraat 7, 1322 CJ Almere. Mailen kan via a.dales@multicopy.nl . Via dit mailadres kunt u ook een terugbelverzoek indienen voor aanvullende informatie.

Multicopy The Communication Company, vernieuwend sinds 1972

Referentie: COMM. DIRECTEUR

Contactpersoon: Annette Dales

COM DIRECT Vacature