Vacatures

Allround grafisch medewerker - Multicopy Capelle Rotterdam Oost

Ben jij de grafische spin in het web die wij zoeken?

Wie zijn wij?

Multicopy Capelle/Rotterdam Oost bestaat 18 jaar en is al lang niet meer de copyshop van weleer. Vernieuwend zijn we echter altijd gebleven. Nu als Multicopy The Communication Company. We leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiediensten aan organisaties in verschillende branches. Van gepersonaliseerde direct mailings tot apps; van banners en vlaggen tot complete beursstands; van websites tot huisstijldrukwerk; van syllabi tot promotionele artikelen en van bedrijfskleding tot…

De functie

In de afwisselende en veelzijdige functie van allround grafisch medewerker werk je met de modernste printtechnieken, van drukken tot en met (variabel) printen, maar ook dtp en grafisch vormgeven, alsmede het digitale speelveld met de ontwikkeling en bouw van websites en apps horen tot jouw takenpakket. Je bent de spil tussen de klant, de productie en onze accountmanager. Daarbij begeleid je orders tijdens het gehele productieproces en neem je het ontwerp, de productie  en de afwerking zelf voor je rekening of je verzorg je dit samen met collega's. Je bedient de digitale printers en verzorgt de afwerking van de verschillende producten.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die in staat is om de wensen en eisen van onze klanten om te zetten in communicatieoplossingen. Je probeert daarbij telkens de verwachtingen van de klant, maar ook die van jezelf, te overtreffen. Een zesje is voor jou niet goed genoeg. Klantgericht, stressbestendig, flexibel en kwaliteitsgericht zijn kernbegrippen in je functioneren. Je hebt affiniteit met onze producten en diensten en bent bereid je kennis hier over uit te breiden. Daarnaast krijg je energie van het werken in teamverband. Dit is belangrijk, want bij Multicopy Capelle/Rotterdam Oost maken we het werk samen. Samen met de klant, samen met de collega's.

Wat vragen wij?

  • MBO/MBO+ werk- en denkniveau;
  • Daadkrachtige persoonlijkheid met een proactieve houding;
  • Initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • Nauwkeurig en secuur;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre;
  • Goede/uitstekende beheersing van grafische programma's als InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat, e.d. (must);
  • Kennis en beheersing van Microsoft Office (o.a. Word, Excel en PowerPoint);
  • Aantal dagen per week beschikbaar: 5.

Wij bieden…

Een prettige, dynamische werkomgeving waarin continu wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technieken en technologie. Je krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om je tijd en werkzaamheden in te delen en jezelf te ontwikkelen, maar daar vragen we wel commitment en inzet voor terug. We bieden een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en… doorgroeimogelijkheden in een organisatie met ambitie. Als die ambitie ook bij jou volop aanwezig is, dan maken wij graag kennis met jou!

Solliciteren?

Bij interesse vragen wij jou om te solliciteren door een CV met motivatiebrief te sturen. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling met zowel een CV als een motivatiebrief.

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden, maar toch nog vragen? Dan willen we je vragen om niet te bellen, maar om een e-mail te sturen naar administratie@capelle.multicopy.nl met als onderwerp 'Sollicitatie allround grafisch medewerker'. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentie: vacature allround grafisch medewerker

Contactpersoon: Pouria Taghavi

Telefoonnummer: 010-258 09 55

Capelle