Vacatures

Allround grafisch medewerker – Multicopy Alkmaar

Multicopy bestaat al 45 jaar en is al lang niet meer de copyshop van weleer. Vernieuwend zijn we echter altijd gebleven. Nu als Multicopy The Communication Company. We leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiediensten aan organisaties in verschillende branches. Van gepersonaliseerde direct mailings tot apps; van banners en vlaggen tot complete beursstands; van websites tot huisstijldrukwerk; van syllabi tot promotionele artikelen en van bedrijfskleding tot…

We doen dat met zo'n 70 vestigingen voor meer dan 50.000 bedrijven. En we willen door blijven groeien. In kwaliteit, in imago en natuurlijk in omzet. Voor onze vestiging in Alkmaar zoeken wij daarom een

enthousiaste allround grafisch medewerker m/v voor 24 uur in de week

 

De functie

In de afwisselende en veelzijdige functie van allround grafisch medewerker werk je met de modernste printtechnieken, van drukken tot en met (variabel) printen, maar ook dtp en grafisch vormgeven. Je bent de spil tussen de klant, de productie en onze accountmanager. Daarbij begeleid je orders tijdens het gehele productieproces en neem je het ontwerp, de productie en de afwerking zelf voor je rekening of je verzorg je dit samen met collega's. Je bedient de digitale printers en verzorgt de afwerking van de verschillende producten.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die in staat is om de wensen en eisen van onze klanten om te zetten in communicatieoplossingen. Je probeert daarbij telkens de verwachtingen van de klant, maar ook die van jezelf, te overtreffen. Een zesje is voor jou niet goed genoeg. Klantgericht, stressbestendig, flexibel en kwaliteitsgericht zijn kernbegrippen in je functioneren. Je hebt affiniteit met onze producten en diensten en bent bereid je kennis hier over uit te breiden. Daarnaast krijg je energie van het werken in teamverband. Dit is belangrijk, want bij Multicopy Alkmaar maken we het werk samen. Samen met de klant, samen met de collega's.

Wat vragen wij?

  • MBO/MBO+ werk- en denkniveau;
  • Daadkrachtige persoonlijkheid met een proactieve houding;
  • Initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • Nauwkeurig en secuur;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre;
  • Goede/uitstekende beheersing van grafische programma's als InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat, e.d. (must);
  • Kennis en beheersing van Microsoft Office (o.a. Word, Excel en PowerPoint).

Wij bieden…

Een parttime functie voor 24 uur in een prettige en dynamische werkomgeving waarin continu wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technieken en technologie. Je krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om je tijd en werkzaamheden in te delen en jezelf te ontwikkelen, maar daar vragen we wel commitment en inzet voor terug. We bieden een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband en… doorgroeimogelijkheden in een organisatie met ambitie. Als die ambitie ook bij jou volop aanwezig is, dan maken wij graag kennis met jou!

Wie zijn wij?

Wij werken met een enthousiast en slagvaardig team in een prettige werkomgeving en waar voortdurend wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technologie. We zijn allround teamspelers en werken nauw samen met elkaar en onze klanten.

Heb je de ambitie om samen met ons de schouders eronder te zetten, solliciteer dan direct met je motivatie en cv!

Referentie: allround

Contactpersoon: Rolf Crandel

Telefoonnummer: 072-515 33 79

Alkmaar