Vacatures

Allround Grafisch Medewerker – Multicopy Den Bosch

Ben jij de grafische duizendpoot met signing-ervaring die wij zoeken?

Wie zijn wij?

Multicopy Den Bosch is al lang niet meer de copyshop van weleer. We vernieuwen onszelf continu. Zo leveren we vandaag de dag een breed scala aan eigentijdse communicatiediensten aan organisaties in verschillende branches. Van gepersonaliseerde direct mailings tot autobelettering; van banners en vlaggen tot complete beursstands; van websites tot huisstijldrukwerk; van syllabi tot promotionele artikelen en van bedrijfskleding tot… Daarom heten we nu Multicopy The Communication Company.

De functie

Multicopy The Communication Company | Den Bosch zoekt een allround medewerker met ervaring in de print- en drukwerkwereld. De functie omvat allereerst de verschillende signing opdrachten. Van het beplakken van wanden en ruiten met behang- en stickermateriaal tot autobelettering en carwrapping. Daarnaast ook alle voorkomende productiewerkzaamheden zoals inbinden, snijden etc.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die in staat is om de wensen en eisen van onze klanten werkelijkheid te maken. Je probeert daarbij telkens de verwachtingen van de klant, maar ook die van jezelf, te overtreffen. Een zesje is voor jou niet goed genoeg. Klantgericht, stressbestendig, flexibel en kwaliteitsgericht zijn kernbegrippen in je functioneren. Je hebt affiniteit met onze producten en diensten en bent bereid je kennis hier over uit te breiden. Daarnaast krijg je energie van het werken in teamverband. Dit is belangrijk, want bij Multicopy Den Bosch maken we het werk samen. Samen met de klant, samen met de collega's.

Wat vragen wij?

  • MBO/MBO+ werk- en denkniveau;
  • Daadkrachtige persoonlijkheid met een proactieve houding;
  • Initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • Nauwkeurig en secuur;

Wij bieden…

Een fulltime of parttime functie in een prettige en dynamische werkomgeving waarin continu wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technieken en technologie. Je krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om je tijd en werkzaamheden in te delen en jezelf te ontwikkelen, maar daar vragen we wel commitment en inzet voor terug. We bieden een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband en… doorgroeimogelijkheden in een organisatie met ambitie. Als die ambitie ook bij jou volop aanwezig is, dan maken wij graag kennis met jou!

Solliciteren?

Bij interesse vragen wij jou om te solliciteren door een CV met motivatiebrief te sturen naar denbosch@multicopy.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Frans de Kok via 073-646 22 22.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentie: allround

Contactpersoon: Frans de Kok

Telefoonnummer: 073-646 22 22

Multicopy Den Bosch