Vacatures

Accountmanager fulltime - Multicopy Amstelveen

Multicopy bestaat al 45 jaar en is al lang niet meer de copyshop van weleer. Vernieuwend zijn we echter altijd gebleven. Nu als Multicopy The Communication Company. We leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiediensten aan het MKB. Van gepersonaliseerde direct mailings tot apps; van banners en vlaggen tot complete beursstands; van websites tot huisstijldrukwerk; van syllabi tot promotionele artikelen en van bedrijfskleding tot…

We doen dat met zo'n 70 vestigingen voor meer dan 50.000 bedrijven. En we willen door blijven groeien. In kwaliteit, in imago en natuurlijk in omzet. Voor onze vestiging in Amstelveen zoeken wij daarom een 

accountmanager m/v

Hij/zij is een echte adviseur. Met kennis van communicatie en affiniteit met het MKB. Een vechter die succes kan maken en delen. Commercieel sterk, maar ook betrokken bij klant en werkgever. Communicatief, inspirerend en resultaatgericht. Iemand die vanaf de allereerste dag respect afdwingt bij klanten en collega's.

Taken en activiteiten

Als acccountmanager leid je de groei van de relatie en omzet met bestaande klanten en voeg je nieuwe relaties voor Multicopy The Communication Company toe. Kerntaak is om te allen tijde te zorgen dat doelen worden gehaald, de klanttevredenheid hoog is en de bedrijfsnormen worden geleefd en geëerd ten dienste van het bedrijfsbelang en de te behalen doelen.  

Meer specifiek zijn dit je basistaken en -activiteiten: 

 • De toegewezen bestaande klanten beheren en zorgen dat deze in omzet groeien door cross sell te stimuleren.
 • Meedenken, uitwerken en uitvoeren van acquisitie- en verkoopplannen om nieuwe wensklanten toe te voegen aan de klantendatabase.
 • Zorgen dat je salesactiviteiten en je noodzakelijke pijplijnen (geboekte afspraken/verkoopgesprekken/offertes/orders op het juiste niveau zijn om omzetdoelstellingen te halen.
 • Wekelijks je sales forecasts in bedragen en productgroepen voor je bestaande en nieuwe klanten bijhouden zodat verwachte omzet en orders bij klanten en prospects kunnen worden besproken.
 • Je werkt 2 dagen in het veld waar je afspraken met klanten hebt. De overige dagen werk je vanuit de vestiging om afspraken in te plannen, offertes uit te werken etc. 

Functievereisten  

 • MBO+/HBO niveau door opleiding en/of werkervaring.
 • Minimaal 5 jaar B2B verkoopervaring in een dienstverlenende branche zoals communicatie, financiële diensten, HR diensten of ICT diensten en producten.
 • Aantoonbare 'new business' omzetresultaten van minimaal € 150.000,- aan MKB bedrijven van diensten en producten.
 • Goede acquisitievaardigheden en gewend om telefonisch en persoonlijk nieuwe klanten te werven via warme acquisitie en canvassen.
 • Ervaren in accountmanagement: goed in het uitbouwen van bestaande relaties binnen het MKB zodat omzet van bestaande klanten goed stijgt door accountmanagement.
 • Je kunt goed met druk omgaan om de KPI's te halen: 40 afspraken per maand die uiteindelijk leiden tot een groep van 70 à 80 vaste klanten die per jaar € 300.000,- omzet bij je doen door jouw salesactiviteiten. 
 • Daarnaast ben je woonachtig in of in de buurt van Amstelveen/Amsterdam. 

Heb je de ambitie om samen met ons de schouders eronder te zetten, solliciteer dan zo snel mogelijk met je motivatie en cv!

Referentie: accountmanager

Contactpersoon: Tico de Mulder

Telefoonnummer: 06-537 24 360

Amstelveen