Vacatures

Accountmanager - Multicopy Diemen

Ben jij de Sales Topper die wij zoeken?

Wie zijn wij?
Multicopy Diemen is breed gespecialiseerd in communicatieoplossingen. Je kunt bij Multicopy The Communication Company terecht voor het bedenken, produceren en plaatsen van marketing- en communicatiematerialen en ook voor digitale communicatiemiddelen zoals e-mailings en websites.

Veel mensen kennen ons nog uit de tijd dat Multicopy een kopieerwinkel was, maar dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig richt Multicopy zich uitsluitend op communicatie voor MKB bedrijven. Wij bieden one-stop-shop op verschillende expertises zoals vormgeving, print, sign en online maar ook voor promotionele artikelen, direct mail en beurs- en eventcommunicatie.

De functie
Als accountmanager staat de klant centraal in alles wat je doet. Jij weet precies wat er speelt in jouw netwerk en je weet effectief de vertaalslag te maken van contact naar orders. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en voor bestaande klanten die je bedient op basis van hun behoefte m.b.t. marketing en communicatie. Je komt te werken binnen het team van Multicopy Diemen en samen zorg je voor het succes van de klanten en het vergoten van de omzet. Word jij hier enthousiast van? Dan komen we graag met je in contact.

Meer specifiek zijn dit je basistaken en -activiteiten:

 • Het aangaan van nieuwe klantrelaties (new business) en zichtbaar zijn in het netwerk van MKB bedrijven in Diemen.
 • Het behouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties in resultaat en dienstverlenging.
 • Het opstellen en bijsturen van jouw verkoopplanning en het rapporteren van verkoopresultaten.
 • Het signaleren en actief opvolgen van kansen in de markt.
 • Wekelijks je bijdrage leveren in het commercieel overleg.
 • Actief deelnemen aan verkooptrainingen, kennisbijeenkomsten en het SalesForum van het landelijke netwerk van Multicopy-verkopers.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste persoonlijkheid die bruist van de energie. Je hebt kennis van communicatie en affiniteit met de diensten die Multicopy The Communication Company aanbiedt. Een vechter die succes kan maken en delen. Commercieel sterk, maar ook betrokken bij klant en werkgever. Een kei die een team kan inspireren mede door zelf het goede voorbeeld te geven. Communicatief, inspirerend en resultaatgericht. Iemand die vanaf de allereerste dag respect afdwingt bij klanten en collega's.

Wat vragen wij?  

 • MBO+/HBO werk- & denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar B2B verkoopervaring in een dienstverlenende branche
 • Woonachtig in of in de omgeving van Diemen.
 • In bezit van Rijbewijs B
 • Beschikbaar: 5 dagen in de week (fulltime).
 • Klantgerichte instelling: je doet meer dan het verkopen van onze producten of diensten. Jij bent verantwoordelijk voor onze klantrelaties dus het is belangrijk dat je klantgericht bent.
 • Commercieel inzicht: het is aan jou de taak om nieuwe klanten te benaderen. Dus is het belangrijk dat je weet welke communicatieoplossing bij de potentiële klant past.
 • Aantoonbare ervaring met 'new business' omzetresultaten van minimaal € 100.000,-.
 • Goede acquisitievaardigheden en gewend om telefonisch en persoonlijk nieuwe klanten te werven via koude en warme acquisitie, social selling en canvassen.
 • Communicatief vaardig: je aanspreekpunt voor jouw collega's en klanten en mede het gezicht van Multicopy Diemen. Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • In staat om goed met druk om te gaan om de KPI's te halen.

Wij bieden…
Een prettige, dynamische werkomgeving waarin continu wordt geïnvesteerd in kennis en nieuwe technieken en technologie. Je krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om je tijd en werkzaamheden in te delen en jezelf te ontwikkelen, maar daar vragen we wel commitment en inzet voor terug. We bieden een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en… doorgroeimogelijkheden in een organisatie met ambitie. Als die ambitie ook bij jou volop aanwezig is, dan maken wij graag kennis met jou!

SOLLICITEREN?
Bij interesse vragen wij jou om te solliciteren door een CV met motivatiebrief te sturen. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling met zowel een CV als een motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentie: vacature accountmanager

Contactpersoon: Martijn Tromp

Telefoonnummer: 020 698 1600

Vacature Diemen